Vacaturebank

Vacature Boekhoudkundig Administratief Medewerker (24 uur p/w, schaal 6.0 CAO Welzijn & Zorg)

Samenwonen-Samenleven zoekt per direct een nieuwe medewerker ter ondersteuning van de financiële administratie. Klik hier om de volledige vacature te lezen. Reageren vóór 10 oktober a.s.

Samenwonen-Samenleven
is een organisatie voor en door bewoners en zou niet kunnen bestaan zonder de inzet van tientallen vrijwilligers. Vaak zetten bewoners zich in het kader van wederkerigheid in voor een van de projecten van SW-SL. Ze zijn of worden geholpen met een vraag, klacht of probleem of krijgen een opleiding of training en in ruil daarvoor zetten ze zich als vrijwilliger in; als kok bij De Eeterij, als klusjesman bij het KlusLab of als receptioniste bij de balie bijvoorbeeld.

Wederkerigheid betekent dus geven en nemen, iets komen halen en iets komen brengen. Zo zorgen we er met elkaar voor dat we de buurt gezond, veilig en levendig houden en bieden we elkaar kansen om vooruit te komen, sterker te worden en elkaar te versterken; want dat is altijd onze insteek bij het bieden van vrijwilligerswerk.

We bieden niet alleen leuke, afwisselende en uitdagende vrijwilligersfuncties, maar zorgen ook voor goede begeleiding. Samen maken we een POP, een Persoonlijk OntwikkelingsPlan waarin we formuleren wat we willen bereiken en hoe we dat gaan doen en regelmatig evalueren we dat plan. Hier komt binnenkort een Vacaturebank dus hou deze pagina in de gaten. Als je vrijwilligerswerk wilt doen, kan je ook altijd een mail sturen naar secretariaat@sw-sl.nl.

De Ru Pare Community zoekt VRIJWILLIGERS...

Een ASSISTENT HUISMEESTER voor 16 uur per week. Ondersteun onze huismeester Omar bij het uitvoeren van klein onderhoud, reparaties en renovaties aan gebouw, het terrein en de inventaris. Lees hier meer over de functie.

Een BEHEERDER ICT voor 4 uur per week. Lees hier meer over de functie.

Een CHEF VAN DE DAG voor de Eeterij voor 8 uur per week. Lees hier meer over de functie.

Een RECEPTIONISTE voor 8 uur week. Lees hier meer over de functie.

Een SCHOONMAKER voor 8 uur per week. Lees hier meer over de functie.